REKISTERÖIDY
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia!

KÄYTTÄJÄTILIN TIEDOT:
Vahva salasana on vähintään 8 merkkiä pitkä, sisältäen pieniä kirjaimia, ISOJA KIRJAIMIA, numeroita 0-9 ja erikoismerkkejä !@#$%^&*_=+-
LUE TÄMÄ HUOLELLISESTI:

Yksityiskäyttäjä:
- Käytä koko nimeäsi (etu- ja sukunimi). Nimimerkillä rekisteröitymistä ei hyväksytä.
- Valitse toimiva sähköposti, koska tarvitset sitä mm. salasanan resetointiin, ja saat sinne ilmoitukset ilmoitustesi esimoderoinnista. Ota huomioon, että samalla sähköpostiosoitteella ei voi luoda useita eri käyttäjätilejä.

Yrityskäyttäjä: rekisteröidy yrityksesi virallisella nimellä (tai aputoiminimellä) sekä Y-tunnuksella. Ilman Y-tunnusta luotua yrityskäyttäjätiliä ei hyväksytä.

Ennen rekisteröitymistä, käy lukemassa ja ymmärtämässä sivuston vastuuvapauslauseke ja rekisteriseloste sekä ilmoitussäännöt (avautuvat uusiin välilehtiin). Riitatilanteissa lukemattomuuteen vetoaminen saattaa johtaa automaattisesti tilin jäädyttämiseen tai porttikieltoon sivustolle.

Olen lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt edellisen! Vahvistan, että antamani tiedot ovat oikeita.

Voit jatkaa, jos salasanasi on vähintään 8 merkkiä pitkä, olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt säännöt, ja olet näyttänyt ettet ole botti. Rekisteröitymisen jälkeen tilisi menee esimoderointijonoon, jossa ylläpitäjämme tarkistavat, että tilisi on asianmukainen.

Mikäli rekisteröitymisessä ilmaantuu mitä tahansa ongelmia, niin ilmoita niistä välittömästi ylläpitoon, shh@herppi.net, jotta vika päästäisiin korjaamaan pikimmiten.